Авторизация

У Полтаві під час пожежі в багатоповерхівці довелося евакуювати людей

У Полтаві під час пожежі в багатоповерхівці довелося евакуювати людей
У Полтаві під час пожежі в багатоповерхівці довелося евакуювати людей

7 червня о 19.16 Службу порятунку «101» повідомили, що у одній із квартир на 2-му поверсі 5-поверхового житлового будинку на вулиці Ватутіна Київського району Полтави виникла пожежа. До місця події було направлено відділення Аварійно-рятувальної частини та 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

На момент прибуття рятувальників, у під’їзді багатоповерхового житлового будинку було сильне задимлення. Аби запобігти травмуванню та загибелі людей, було прийняте рішення негайно провести евакуацію мешканців квартир з 3-го та 4-го поверхів. Рятувальники евакуювали 6 людей. 3 дітей (2014, 2015, 2016 років народження) з квартир на 4-му поверсі відправили в дитячу обласну клінічну лікарню з підозрою на отруєння продуктами горіння для обстеження.

Вогнеборці локалізували пожежу о 19.42 й ліквідували її о 19.47. Угасінні та евакуації людей брали участь 2 одиниці техніки та 16 чоловік особового складу. Працювало дві ланки газодимозахисної служби.

У квартирі, де виникла пожежа, вогнем було знищено меблі та домашнє майно, облицювання стін на площі 10 кв.м., пошкоджено меблі, віконну раму. Врятовано квартиру від повного знищення полум’ям.

За попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем господарки квартири.

Загалом за минулу добу на території області зареєстровано 1 надзвичайну ситуацію пов’язану з небезпечною інфекційною хворобою (55 чол. госпіталізовано) та 4 пожежі.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка