Авторизация

У Полтаві триває практика преміювання бюджетників на мільйони з міської казни

У Полтаві триває практика преміювання бюджетників на мільйони з міської казни
У Полтаві триває практика преміювання бюджетників на мільйони з міської казни

Сьогодні відбулось засідання виконавчого комітету Полтавської міськради, яке провів особисто міський голова Олександр Мамай.

Зокрема членами виконкому було прийнято на виконання Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення м. Полтава «Турбота» на 2016 рік виплатити матеріальну допомогу до Дня медичного працівника по 600 гривень кожному, хто працюють в закладах, установах, організаціях галузі охорони здоров’я відповідно до списків, наданих керівниками на загальну суму 7 мільйонів 393 тисячі 200 гривень.

У той же час в рамках тієї ж програми мешканцям міста за особистими зверненнями буде виплачена матеріальна допомога на загальну суму 173 тисячі 200 гривень.

Оодноразову матеріальну допомогу по 1 тисячі гривень кожному на загальну суму 35 тисяч гривень отримають 35 учасників бойових дій та інваліди війни, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення.

Також буде проведено виплату одноразової матеріальної допомоги по 1 тисячі гривень кожному на загальну суму 216 тисяч гривень до Дня пам’яті та примирення і 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 216-ти учасникам бойових дій та інвалідам війни до 1932 року народження (включно).

Одноразову матеріальну допомогу в розмірі 500 гривень кожному, на загальну суму 141 тисячу гривень отримають 282 особи, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (категорія 1 серія А), з числа учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та потерпілих від Чорнобильської катастрофи (за зверненнями).

Протягом ІІ, ІІІ, ІV кварталів 2016 року матеріальну допомогу буде надано 4-м членам сім’ї загиблого ветерана війни, який захищав незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брав безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення по 2 тисячі гривень на загальну суму 24 тисячі гривень.

Також, буде здійснено виплату матеріальної допомоги родині, в якій помер учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС І категорії в сумі 1 тисяча 200 гривень.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка