Авторизация

Медцентр Нацгвардії на Полтавщині отримав нове реабілітаційне обладнання завдяки співпраці з НАТО

Медцентр Нацгвардії на Полтавщині отримав нове реабілітаційне обладнання завдяки співпраці з НАТО
Медцентр Нацгвардії на Полтавщині отримав нове реабілітаційне обладнання завдяки співпраці з НАТО

У Медичному центрі Національної гвардії України «Нові Санжари» відбулась урочиста церемонія вручення нового реабілітаційного обладнання представниками офісу Агенції НАТО з підтримки та постачання (NSPA).
У заході взяли участь командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Юрій Аллеров, керівник офісу зв'язку НАТО в Україні Александер Вінніков, керівник проектів Трастових фондів НАТО доктор Фредерік Пежо, керівник офісу NSPA в Україні Василь Литвинчук, представник офісу NSPA в Україні Наталія Мельниченко, директор Українського науково-дослідного інституту протезування Антоніна Салєєва, голова Полтавської ОДА Валерій Головко, представники місцевих органів влади та громадських організацій.

«Це частина тої допомого, яку ми значно примножили з часу анексії Криму та початку агресії на сході України. НАТО підтримує Україну і в подальшому ми плануємо значно наростити рівень підтримки. Вже через місяць ці пропозиції будуть розглянуті на найближчому саміті у Варшаві», – підкреслив керівник офісу зв'язку НАТО в Україні Александер Вінніков.

Сучасне устаткування дасть змогу ефективно проводити процедури з відновлення рухливості та функціональності суглобів після операцій та травм, лікувати цереброваскулярні, серцево-судинні, гастроентерологічні захворювання та захворювань опорно-рухового апарату.

Начальник медичного центру «Нові Санжари» НГУ, полковник медичної служби подякував за співпрацю та надане обладнання і зазначив, що фахівці НАТО т провели навчання медпрацівників. Персонал санаторію вже проводить лікування та реабілітацію учасників АТО.

Загальна вартість обладнання, переданого центру становить 65 тис. євро і, як відзначають пацієнти, результати лікування відчуваються вже через декілька процедур. Про це повідомляє прес-служба НГУ.

Голова Полтавської ОДА Валерій Головко у Фейчбук написав, що зЗапропонував командувачу Нацгвардії генерал-лейтенанту Юрію Аллерову (за підтримки та участі партнерів з НАТО) створити на базі медичного центру потужний сучасний реабілітаційний центр для учасників АТО та їхніх родин.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?