Авторизация

Сенча Лохвицького району отримає гроші на якісне водопостачання

Сенча Лохвицького району отримає гроші на якісне водопостачання
Сенча Лохвицького району отримає гроші на якісне водопостачання

Наступного тижня села Сенчанської сільради, які потерпають від агресивного видобутку вуглеводнів, адже на території якої діє близько 100 свердловин, отримає перші гроші на вирішення найболючішої проблеми – водопостачання. У Сенчі та прилеглих селах просто немає питної води , яка б відповідала державним нормам для такої.


Сьогодні угоду з керівником ГПУ "Полтавгазвидобування" ДК "Укргазвидобування" Олександром Кобезою підписав голова ОДА Валерій Головко. Про це він повідомив у Фейсбук. Підписанню передувала, як розповів обласний очільник, тривала, проте конструктивна дискусіїя за участю представників територіальної громади, голови райдержадміністрації Володимира Рязанова та сільського голови Віктора Лисого.


«У рамках угоди громада Сенчі цього року отримає 3 мільйони гривень, які місцеві мешканці вирішили витратити на вирішення найболючішої проблеми — будівництво водогону. Сільський голова, керівники територіальних громад погодилися на мою пропозицією разом із водогоном пробурити нову, більш глибоку свердловину, щоб селище отримувало чисту воду з артезіанського горизонту. Ще 1 мільйон гривень компанія направить у Лохвицький район в якості так званих екологічних коштів. Їх теж отримає Сенча. Наступного року водогін збудують в Засуллі та Лучках (сільська рада займається виготовленням проекту). Це лише перший крок на шляху вирішення тих екологічних проблем, які в селищі створювалися і накопичувалися протягом 40 років», - розповів пан Головко

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?