Авторизация

Збільшиться чисельність виконавчого апарату Полтавської облради

Збільшиться чисельність виконавчого апарату Полтавської облради
Збільшиться чисельність виконавчого апарату Полтавської облради

Кількість працівників збільшаться з 37 працівників до 53-ти, на їхні зарплати та інші оргвитрати витрачатsметься близько 800 тис грн.
Депутати проголосували під час третього засідання Полтавської обласної ради за рішення «Про структуру та чисельність виконавчого апарату обласної ради».

На брифінгу після засідання голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький пояснив, що реформування апарату - його ініціатива. Адже депутати ради наполягали на підвищенні якості обслуговування їх роботи.

У виконавчому апарату два нові відділи ― інвестиційної діяльності і з питань земельних відносин та надрокористування. У першому відділі працюватимуть фахівці з інвестування.. Другий відділ займатиметься питаннями погоджень на розробку родовищ та земельним. Вони надаватимуть експертні висновки, які допоможуть депутатам краще підготуватись до прийняття важливих рішень.

Виконавчий апарат облради Полтавщини наразі, за співвідношенням чисельності населення, чисельності депутатського корпусу, найменший серед обласних рад України.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка