Авторизация

У Полтаві через підпал загорілось в наркодиспансері

У Полтаві через підпал загорілось в наркодиспансері
У Полтаві через підпал загорілось в наркодиспансері

6 липня о 04.55 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Полтавській області надійшло повідомлення про пожежу у 2-му стаціонарному відділенні Полтавського обласного наркологічного диспансеру на вулиці Григорія Сковороди.
Рятувальники 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини, прибувши на місце надзвичайної події, розвідкою встановили, що горить оздоблення стін у двох кабінетах лікувального закладу та є загроза розповсюдження вогню.

О 05.20 пожежу було локалізовано, а о 05.:35 - ліквідовано. Вогнем знищено оздоблення стін двох кабінетів площею 20 квадратних метрів, вікно, двері меблі та майно, закопчено коридор та сусідні кабінети.

Загалом у ліквідації пожежі брали участь 15 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки ДПРЧ-2 та аварійно-рятувальної частини. Через сильну задимленість приміщення рятувальники працювали у апаратах захисту органів дихання.

Загиблих та травмованих немає. Причина виникнення пожежі – підпал, повідомляє ГУ ДСНС України у Полтавській області.

Полтавський відділу ГУНП в Полтавській області, у свою чергу, інформує, що невідомі особи вибили вікно медзвкладу і кинули в середину пляшку із запалювальною сумішшю. Що і спричмнмло пожежу. Правоохоронці призначили низку експертиз та вже за їх результатами остаточно встановлять причину пожежі.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу). Розпочато досудове розслідування.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?