Авторизация

Обласна клінічна лікарня ім. М.В. Скліфосовського підбила підсумки діяльності за півріччя

Обласна клінічна лікарня ім. М.В. Скліфосовського підбила підсумки діяльності за півріччя
Обласна клінічна лікарня ім. М.В. Скліфосовського підбила підсумки діяльності за півріччя

Нещодавно відбулося засідання медичної ради Полтавської обласної клінічної лікарні ім М.В. Скліфосовського. На ній було підбито підсумки діяльності закладу за 6 місяців поточного року.


У роботі медичної ради взяли участь керівники обласних та міських лікувально-профілактичних закладів, науковці ВДНЗУ «Українська медична стоматологічна академія», завідуючі відділеннями Полтавської обласної клінічної лікарні ім. М.В. Скліфосовського.


Робота колективу лікарні спрямована на надання високоспеціалізованої медичної допомоги у відповідності з локальними протоколами.


Свій вклад у лікувальний процес вносять і фахівці ВДНЗУ «Українська медична стоматологічна академія», які консультують хворих в поліклініці та лікують у відділеннях закладу.


Як відзначив головний лікар обласної клінічної лікарні
Григорій Оксак, у І півріччі 2016 року у відділеннях лікарні проліковано понад 13 тис. хворих, що на 1 тисячу більше ніж за аналогічний період минулого року. Понад 60% пацієнтів, що пролікувались у закладі - жителі сільської місцевості. Найбільше хворих лікувалось
з Полтавського, Шишацького та Зіньківського районів. Найменше - з Гребінківського, Оржицького та Семенівського районів а також міст Горішні Плавні та Кременчук.


Завдяки впровадженню сучасних методів діагностики та лікування у закладі
знижується середня тривалість перебування хворого на ліжку і становить у середньому 10,0 днів.


Прикладом інтенсивного використання ліжкового фонду є відділення інтервенційної радіології, у якому застосовуються сучасні методики лікування. На 15 ліжках тут проліковано понад 300 хворих із ішемічною хворобою серця, та прооперовано понад 600 хворих з інших відділень. Операції виконуються з приводу інфаркту міокарда, захворювань судин голови, шиї, кінцівок та інших. Середня тривалість перебування хворих у цьому відділенні 3,7 дні.


У першому півріччі поточного року відсоток термінових операцій у відділенні інтервенційної радіології
зріс з 18,25% до 37,18%. Це дозволило багатьом хворим врятувати життя.


У перинатальному центрі за шість місяців поточного року проведено понад 900 пологів. Народилось 45 двоєнь та 1 трійня. Збільшилась кількість партнерських пологів (присутність на пологах близької людини).


Всі звернення громадян, що надходили до обласної лікарні, було своєчасно розглянуто фахівцями та знаходяться на постійному контролі адміністрації лікарні.


За результатами медичної ради було прийнято відповідні рішення.



Прес-центр ДОЗ ОДА

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка