Авторизация

Як вибрати освіжувач повітря для автомобіля?

Як вибрати освіжувач повітря для автомобіля?
Як вибрати освіжувач повітря для автомобіля?

Напевно не знайдеться людини, якій би подобалися запахи бензину або вихлопних газів в салоні автомобіля. Щоб усунути неприємні аромати, можна використовувати автомобільні освіжувачі повітря.


Вибір таких автомобільних аксесуарів досить великий. Відрізняються освіжувачі не тільки за ціною, але і по виду установки, складом, формою. Як вибрати якісний освіжувач, який не буде приносити шкоди здоров'ю водія і його пасажирів?


Освіжувачі повітря для автомобіля випускаються декількох видів залежно від агрегатного стану. Найчастіше зустрічаються рідкі ароматизатори. Однак промисловість випускає освіжувачі ще й у вигляді порошку або емульсії. Встановлюватися вони можуть на передню панель автомобіля, біля воздуховода, на дзеркало заднього виду. Серед такого типу продукції ми радимо звернути увагу на освіжувачі повітря глейд.


Часто освіжувачі встановлюються під сидінням. Деякі освіжувачі можна використовувати лише в міру необхідності, розпорошуючи при цьому ароматну рідину в салоні автомобіля (якщо освіжувач має вигляд аерозольного балончика). Багато ємностей з ароматизатором оснащені автоматичним вимикачем.


Вибираючи освіжувач повітря, кожен орієнтується на свої смаки. Багатьом подобаються стійкі аромати. В такому випадку краще купувати освіжувач у вигляді гранул. Він зберігає аромат близько 20 днів. Рідкі освіжувачі коштують набагато дешевше інших, але й ефект у них значно нижче. Найбільш дорогими є освіжувачі на натуральній основі.


Однак не всі освіжувачі можуть бути безпечними для здоров'я людини. Так, наприклад, запахи ромашки, жасмину і лаванди мають властивість впливати на реакцію, значно притупляючи її і знижуючи увагу. Аромати троянди і лілії можуть провокувати сонний стан. Тому для ароматизації повітря автомобільного салону вони не підходять. Дратівливою властивістю володіють запахи екзотичних фруктів, їжі і кави. Варто пам'ятати про те, що при високій температурі повітря аромати можуть посилюватися (наприклад, в літній період часу). Це слід враховувати при виборі освіжувача.
Найбільш придатними запахами є запах кориці, лимона, сосни і м'яти. Вони здатні тонізувати і підбадьорювати, даруючи чудові відчуття і гарний настрій.


Залишається тільки вибрати відповідний освіжувач і насолоджуватися приємними ароматами під час поїздки.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка