Авторизация

У Лохвиці затримали гаражних злодіїв

У Лохвиці затримали гаражних злодіїв
У Лохвиці затримали гаражних злодіїв

Фото pl.npu.gov.ua

До чергової частини Лохвицького відділу поліції надійшло повідомлення від диспетчера Центру «102», що невідома особа скоїла крадіжку особистих речей з гаражного приміщення місцевого мешканця, - інформує Відділ комунікації поліції Полтавської області.


Як повідомив тимчасовий виконувач обов’язків начальника Лохвицького відділу поліції Віталій Браславець, зловмисники викрали болгарку, точильний станок, парфуми, ключі від будинку та гаманець з банківською карткою та пін-кодом до неї.


Проведеними першочерговими оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили, що до крадіжки причетні двоє юнаків. Одному спільникові 21-н рік, іншому – 16–ть. Зловмисників розшукали у сусідньому районі, за місцем мешкання одного із них.


Як з’ясувалося, спільники проникли до гаража у нічний час. Викрадене майно сховали у березовому лісі, неподалік міста Лохвиця, а кошти, зняті з викраденої банківської карти, витратили на власні потреби.


За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка