Авторизация

На Полтавщині триває ліквідація наслідків негоди

На Полтавщині триває ліквідація наслідків негоди
На Полтавщині триває ліквідація наслідків негоди

Унаслідок несприятливих погодних умов (пориви вітру, сильний дощ, град), на території Чорнухинського та Лубенського районів сталося підтоплення 160 приватних домогосподарств та пошкоджено шиферні покрівлі 135 житлових та господарчих будівель в Чорнухинському районі. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Полтавській області.

23 червня проводились роботи з відкачування води в 160 приватних домоволодіннях у 2-х районах Полтавської області.

Станом на 07.00 24 червня відкачано воду в 96 приватних домоволодіннях у Чорнухинському та 10 приватних домоволодінь в Лубенському районах. Залишилося допомогти 54 домогосподарствам в 9-ти населених пунктах Чорнухинського та Лубенського районів.

Електропостачання в населених пунктах Полтавської області відновлено повністю.
У ліквідації наслідків метеорологічної події наразі беруть участь 48 одиниць техніки та 129 людей, з них від ДСНС - 17 одиниць техніки, 15 мотопомп, 5 човнів та 79 чол. особового складу.

Координацію робіт з ліквідації наслідків негоди здійснює штаб на чолі з начальником Головного управління ДСНС України у Полтавській області Володимиром Салогубом.

Пан Сологуб сьогодні зранку у Фейсбук повідомив:
«Сьогодні вийшов із відпустки і відразу з головою у роботу. Із 7-ї ранку вже перебуваю в Чорнухинському районі. На власні очі побачив масштаби наслідків стихії. Безпосередньо на місці координую роботу з ліквідації наслідків негоди. Рятувальники цілодобово проводять роботи з відкачування води підтоплених домогосподарств, допомагають місцевому населенню швидше повернутися до звичного ритму життя. Залишилися підтопленими 49 домогосподарств в 9-ти населених пунктах Чорнухинського та Лубенського районів».

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка