Авторизация

60 учасників АТО з Миргородщини отримали документи на землю

60 учасників АТО з Миргородщини отримали документи на землю
60 учасників АТО з Миргородщини отримали документи на землю

16 червня у Миргороді в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Полтавській областіВадим Чувпило вручив учасникам антитерористичної операції на сході країни документи на землю.

14 червня керівника обласного Держгеокадастру звернулись представники Миргородського відокремленого підрозділу всеукраїнської спілки учасників АТО, бойових дій та миротворчих місій. Вони передали клопотання від 60 учасників АТО з Миргородського району про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок розміром до 2-х гектарів із земель державної власності сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства.

Зазвичай процедура виготовлення таких документів триває протягом місяця. Проте, в даному випадку працівники Головного управління оперативно розглянули подані клопотання. І вже 16 червня керівник землевпорядної служби області особисто вручив воїнам накази про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок. Всі 60 учасників АТО із Миргородщини, клопотання від яких надійшли, наразі отримали такі документи.

Захисників, які наразі перебувають у зоні проведення АТО, представляли рідні та близькі. Земельні ділянки, які чекають на повернення своїх власників до рідних осель, розташовані на території Миргородського району.

Всього у Полтавській області з моменту запровадження ініціативи про забезпечення землею учасників АТО безпосередньо до органів Держгеокадастру звернулися 3631 учасник АТО. На сьогоднішній день у землевпорядній службі регіону вже надали 2957 дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель державної власності сільськогосподарського призначення площею 5172,77 га земель. Вже прийняті 233 накази про затвердження проектів землеустрою та надання земельних ділянок у власність.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка