Авторизация

У Лубнах змагались юні лісівники Полтавщини

У Лубнах змагались юні лісівники Полтавщини
У Лубнах змагались юні лісівники Полтавщини

8 червня в Лубенському лісотехнічному коледжі відбувся обласний етап Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів. В якому взяли участь 15 команд.

Журі очолив Юрій Тараненко, начальник Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства. У його складі також були директор Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Віталій Бедніна, заступник директора з виховної роботи Лубенського лісотехнічного коледжу Ірина Решетило, викладачки Лубенського лісотехнічного коледжу Валентина Горієвська та Ангеліна Чичул.

Спершу журі ознайомилась з презентаційними виставками шкільних лісництв. Потім кожна команда, до складу якої входило троє учасників, отримала завдання на перевірку знань: визначити породи дерева за зразком насінини та деревиною, впізнати гриб за фотографією тощо.

За рішенням журі І місце дісталося шкільному лісництву із Худоліївської ЗОШ І-ІІІ ст. із Семенівського району. Ця команда працює під керівництвом Посульського лісництва ДП «Лубенський лісгосп». ІІ пісце посіли конкурсанти із Великосорочинської ЗОШ І-ІІІ ст. від Гоголівського лісництва ДП «Миргородський лісгосп», ІІІ – учні Лютенської ЗОШ І-ІІІ с. імені Героя Радянського Союзу М. Л. Величая від Лютенського лісництва ДП «Гадяцький лісгосп».

Тож На Всеукраїнському зльоті 2017 року в Житомирі Полтавщину представлятимуть учні шкільного лісництва із Семенівського району.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?