Авторизация

Голова правління Пенсійного фонду України відвідав Кременчук

Голова правління Пенсійного фонду України відвідав Кременчук
Голова правління Пенсійного фонду України відвідав Кременчук

Сьогодні, 21 квітня, голова правління Пенсійного фонду України Олексій Зарудний та начальники головних управлінь Фонду відвідали Кременчуцьке об’єднане управління яке обслуговує понад 64 тис. пенсіонерів міста. Вони ознайомилися з практикою роботи об’єднаного управління Фонду, зокрема з організацією прийому громадян міста після проведеної реорганізації.

Начальник об’єднаного управління Фонду Роман Ареп'єв розповів, що наразі у всіх колишніх управліннях Фонду працюють “фронт-офіси”, які приймають громадян, а обробка пенсійної документації проводиться у “бек-офісі” об’єднаного управління. Також він повідомив, що основне завдання на поточний рік - впровадження централізованої системи призначення та перерахунку пенсій, яка дозволить підвищити якість обслуговування громадян та забезпечить оперативне надання послуг.

Голова правління акцентував увагу на необхідності удосконалення роботи об’єднаних управлінь, наголосивши, що в пріорітеті - якісне та кваліфіковане обслуговування громадян, які звертаються до управління для вирішення будь-яких питань. Про це повідомляє прес-служба Пенсійного фонду України.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка