Авторизация

Прокуратура побачила порушення в призначенні в.о. директора КП "Полтавафарм"

Прокуратура побачила порушення в призначенні в.о. директора КП "Полтавафарм"
Прокуратура побачила порушення в призначенні в.о. директора КП "Полтавафарм"

Прокуратурою області як спеціально уповноваженим суб’єктом у сфері протидії корупції проаналізовано ситуацію щодо призначення на посаду виконувача обов’язків директора ПО КП "Полтавафарм", яке відбулося в березні на п’ятій позачерговій сесії Полтавської обласної ради.

Установлено, що під час прийняття цього кадрового рішення було допущено порушення вимог Закону України "Про запобігання корупції" щодо врегулювання конфлікту інтересів. Зокрема, претендент на посаду проголосував за своє призначення, що заборонено законом.

У зв’язку із цим прокуратура області на підставі ч. 3 ст. 65 ЗУ "Про запобігання корупції" внесла керівництву Полтавської обласної ради подання, в якому ініціювала проведення службового розслідування факту порушення антикорупційного законодавства та розглянути питання про законність призначення. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Полтавської області.

Нагадаємо, 23 березня відбулося пленарне засідання п’ятої позачергової сесії обласної ради сьомого скликання. На пропозицію президії облради, сесія розглянула питання про виконуючого обов'язки директора Полтавського обласного комунального підприємства "Полтавафарм". Було прийнято рішення про звільнення виконуючого обов’язки директора Полтавського обласного комунального підприємства "Полтавафарм" Дмитра Майбороду з займаної посади з 23 березня 2016 року, згідно поданої ним заяви та призначення з 24 березня 2016 року виконуючим обов’язки директора цього підприємства депутата обласної ради Валерія Прядка, згідно поданої ним заяви, до проведення конкурсного відбору кандидата на заміщення вакантної посади директора "Полтавафарм".

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка