Авторизация

Депутати Полтавської облради хочуть збільшити допомогу з обласного бюджету тяжкохворим дітям

Депутати Полтавської облради хочуть збільшити допомогу з обласного бюджету тяжкохворим дітям
Депутати Полтавської облради хочуть збільшити допомогу з обласного бюджету тяжкохворим дітям

13 квітня під головуванням Людмили Овчаренко відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення.

Комісія розглянула звіти керівників закладів охорони здоров'я, які відносяться до об’єктів спільної власності територіальних громад області: головного лікаря обласної клінічної лікарні відновного лікування та діагностики з обласними центрами планування сім'ї та репродукції людини, медичної генетики Ірини Бриль, головного лікаря Полтавського обласного санаторію для дітей з порушенням опорно-рухового апарату Віктора Бойка, директора комунального вищого навчального закладу І рівня акредитації «Полтавський базовий медичний коледж» Юрія Мастерова, головного лікаря Великосорочинського обласного кістково-туберкульозного санаторію Валентини Супрунець. З цими керівниками рекомендувано продовжити термін дії трудових контрактів.

Комісія підтримала ініціативу громадськості та депутата Лариси Сухопар про підготовку проекту Звернення обласної ради до Ради національної безпеки і оборони України, Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров’я України щодо забезпечення імунопрофілактики населення.

Також було рекомендовано облдержадміністрації збільшити до 15 тисяч гривень розмір матеріальної допомоги з обласного бюджету на лікування тяжкохворих дітей. І підтримана пропозиція Департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації про виділення додаткових коштів з обласного бюджету на безкоштовне забезпечення медикаментами за рецептами та зубопротезування осіб, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Окрім членів комісії, у засіданні взяли участь перший заступник голови обласної ради Євгеній Холод, депутати обласної ради: Ірина Степаненко, Олександр Сиченко, Микола Первак, Руслан Рогов, - керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, лікувальних закладів, представники громадськості.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка