Авторизация

Депутати Полтавської облради запланували виділити на книговидання 548 тис.грн.

Депутати Полтавської облради запланували виділити на книговидання 548 тис.грн.
Депутати Полтавської облради запланували виділити на книговидання 548 тис.грн.

23 березня під головуванням Інни Авраменко відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, інформаційної сфери, зв’язків з громадськістю та дотримання прав учасників АТО, у якому взяли участь перший заступник голови обласної ради Євгеній Холод, заступник голови обласної ради Анатолій Ханко, представники громадськості, журналісти.

Депутати розглянули та погодили план випуску соціально значущих видань місцевих авторів, що видаються за кошти обласного бюджету на 2016 рік. Цього року заплановано видати таких 14 на загальну суму 548 тис.грн. Із 2005 року в області видано 94 видання загальним тиражем близько 70 тисяч примірників. З обласного бюджету на їх це виділено 3 млн.грн. Робиться це в рамках Комплексної програми комунікацій влади з громадськістю та розвитку інформаційної сфери в Полтавській області на 2016-2018 роки. Видані книги передаються для поповнення бібліотечних фондів в залежності, творчим спілкам і товариствам області, видавництвам та авторам, обласній раді, Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації на презентаційні цілі.

Під час засідання комісія також розглянула звернення трудових колективів редакцій обласних газет "Село Полтавське" та "Зоря Полтавщини" щодо реформування друкованих засобів, передбаченого Законом України "Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації". Оскільки, обласна рада є співзасновником цих ЗМІ, комісія рекомендувала профільному Департаменту розробити та подати на розгляд сесії обласної ради відповідні проекти рішень.

Потому комісія опрацювала питання про Регламент Полтавської обласної ради сьомого скликання, звернення представників Громадської ради при обласній раді щодо розробки Положення про порядок подання проектів рішень на розгляд обласної ради, розглянула інші питання узгодженого порядку денного.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка