Авторизация

За рахунок платників податків, з професійним святом гучно вітали комунальників

За рахунок платників податків, з професійним святом гучно вітали комунальників
За рахунок платників податків, з професійним святом гучно вітали комунальників

Минулого року майже дві третини, а це близько 18 млн. грн., з міської програми "Турбота, було спрямовано на премії бюджетникам до професійних свят. І це не зважаючи та загальне зубожіння та безробіття серед полтавців. "Аукціон небаченої щедрості" продовжується і цього року.

Із нагоди професійного свята у палаці дозвілля "Листопад" привітали працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Про це повідомляє прес-служба міської ради. На свято були запрошені працівники КП "Житлово-експлуатаційна організація №2", комунального підприємства "Ремліфт", КП "Полтаваелектроавтотранс", КП "Декоративні культури", працівники підприємства електромереж зовнішнього освітлення "Міськсвітло", КП "Спецкомбінат похоронно-ритуального обслуговування", комунального автотранспортного підприємства 1628, а також працівники КП "Полтавська міська шляхово-експлуатаційна дільниця" та КП "Полтава-сервіс".

За особистий внесок у розвиток галузі, забезпечення стабільної роботи, високий професіоналізм та з нагоди відзначення професійного свята - Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, міський голова вручив 40 працівникам житлово-комунального господарства почесні грамоти, в тому числі й з врученням нагрудних знаків, та грошові винагороди в розмірі 500 гривень.

Особливі подарунки - сертифікати на отримання службової квартири у місті Полтаві від міського голови - було вручено двірнику комунального підприємства "Житлово-експлуатаційної організації № 2" Полтавської міської ради Ларисі Волковій, двірнику комунального підприємства "Житлово-експлуатаційної організації № 2" Полтавської міської ради Вікторії Пасько та машиністу насосних установок КП "Полтававодоканал" Ользі Мисик.

Окрім цього, протягом кількох тижнів усі працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, як міського так і обласного підпорядкування, отримають матеріальну допомогу в розмірі 600 грн з нагоди професійного свята.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка