Авторизация

Депутати Полтавської облради незадоволені станом Великосорочинської санаторної школи-інтернату

Депутати Полтавської облради незадоволені станом Великосорочинської санаторної школи-інтернату
Депутати Полтавської облради незадоволені станом Великосорочинської санаторної школи-інтернату

15 березня під головуванням Сергія Шевчука відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки та культури.

Депутати обговорили роботу Великосорочинської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІІ ступенів Миргородського району Полтавської обласної ради. Як поінформував Сергій Шевчук, за розпорядженням голови обласної ради Олександра Біленького була створена робоча група для перевірки закладів освіти спільної власності територіальних громад області, до складу якої увійшли депутати обласної ради, представники Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, органів виконавчої влади, силових структур.

Першою було перевірено Великосорочинську загальноосвітню санаторну школу-інтернат. Перевірка показала, що в навчальному закладі не створено належних умов навчання та проживання учнів. Зокрема, члени робочої групи відзначили незадовільний санітарний стан приміщень, низький рівень менеджменту та виконавської дисципліни у закладі.

Присутні на засіданні висловили стурбованість за стан здоров’я вихованців школи-інтернату, їхнє навчання та розвиток, були висловлені критичні зауваження на адресу директора закладу Петра Бороховича та Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, наголошено на необхідності персональної відповідальності керівників за стан справ у закладах.

Комісія рекомендувала Департаменту освіти і науки облдержадміністрації розробити комплексний план заходів по усуненню недоліків, виявлених у роботі Великосорочинської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради. Голові обласної ради Олександру Біленькому рекомендовано розірвати контракт з директором Великосорочинської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради Петром Бороховичем.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка