Авторизация

Розвиток неонатологічної служби: у трьох медзакладах створили тренінгові центри


Розвиток неонатологічної служби: у трьох медзакладах створили тренінгові центри
У рамках співпраці МОЗ України та Фундації медичної допомоги дітям США (Children’s Medical Care Foundation) у Києві, Житомирі й Харкові запрацюють тренінгові центри.


Тренінгові центри запрацюють на базі таких закладів:


Перинатальний центр м. Києва,
Обласна комунальна установа “Житомирський обласний перинатальний центр” Житомирської обласної ради,
Комунальне некомерційне підприємство “Харківський регіональний перинатальний центр”.


Заклади відбирала команда експертів з Фундації медичної допомоги дітям на основі аналізу неонатологічної служби усіх областей України, в яких виходжуються передчасно народжені діти.



У цих тренінгових центрах міжнародні експерти навчатимуть лікарів-неонатологів, дитячих анестезіологів та медичних сестер. Перший тренінг відбудеться 12-14 квітня 2019 року на базі “Харківського регіонального перинатального центру”. Наступні тренінги проведуть у Перинатальному центрі м. Києва та Житомирському перинатальному центрі.



Нагадаємо, що МОЗ України 25 вересня 2017 року підписало Меморандум про взаєморозуміння і співпрацю з Фундацією медичної допомоги дітям (Children’s Medical Care Foundation), метою якого є підвищення рівня надання неонатологічної допомоги в Україні. Children’s Medical Care Foundation - благодійний фонд, який займається вдосконаленням освіти лікарів дитячих спеціальностей в найкращих клініках світу.
Джерело: http://moz.gov.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка