Авторизация

Психіатри зібралися на міжнародну конференцію в Краматорську

Психіатри зібралися на міжнародну конференцію в Краматорську
Вчора, 9 листопада, в Краматорську розпочала свою роботу міжнародна науково-практична конференція "Перші Донбаські психіатричні читання: проблеми психіатрії у воєнний і мирний час". Організаторами форуму виступили Асоціація психіатрів України, Донецький національний медичний університет і МОЗ України.
У роботі конференції беруть участь близько 100 провідних лікарів-психіатрів, наркологів, психотерапевтів, психологів і вчених з України та Ізраїлю, повідомляє obs.in.ua. До сих пір цей спеціалізований форум вже неодноразово проводився у Львові. Однак в цьому році, враховуючи назрілі проблеми в галузі в зв'язку з бойовими діями на Донбасі, форум вирішили провести в Краматорську.
У числі інших, на конференції обговорюються питання надання психічної і психологічної допомоги військовослужбовцям та цивільним особам, які постраждали в ході військового конфлікту, а також внутрішньо переселеним особам. Центральними виступами вчорашнього дня конференції стали доповідь президента Асоціації психіатрів України Семена Глузмана на тему "Спадкові хвороби української психіатрії".
Також надана інформація выд завідувачкі кафедри психіатрії, психотерапії, наркології та медичної психології ДГМУ Ольги Осокіної на тему "Особливості психічного здоров'я підлітків в умовах збройного конфлікту на Донбасі ... ". Серед учасників форуму була помічена екс-уповноважений Верховної Ради України з прав людини Валерія Лутковська.
Автор: Світлана Євсєєва
© Медичниий портал Здоров-Інфо
При використанні матеріалів статті активне посилання на zdorov-info.com.ua обов`язково
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?