Авторизация

МАУ розпочала польоти між Києвом та Торонто


МАУ розпочала польоти між Києвом та Торонто
6 червня перший літак МАУ вилетів з київського аеропорту Бориспіль в найбільший діловий центр Канади Торонто. Відтепер авіакомпанія буде здійснювати регулярні рейси в Канаду з частотою три рази в тиждень по понеділках, середах і суботах на далекомагістральних літаках Boeing 767-300ER.

Відповідно до опублікованого розкладу, починаючи з жовтня польоти будуть виконуватися по середах і суботах. З Києва рейси заплановані на 11:10, з Торонто – на 23:15. Час у дорозі становитиме 10 годин 15 хвилин у бік Канади і 9 годин 50 хвилин в зворотному напрямку.


«Торонто – новий логічний пункт на карті польотів МАУ в Північній Америці, де проживає одна з найчисельніших українських діаспор, яка зацікавлена в зручному прямому повітряному сполученні з історичною батьківщиною. Крім того, пасажири з багатонаціонального регіону Торонто отримають додаткові можливості подорожувати в інші пункти призначення зі зручною пересадкою в аеропорту Бориспіль, а сам аеропорт – новий імпульс для подальшого розвитку хаба», – зазначила директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька.


Вартість авіаквитків на рейси Київ – Торонто починається від 17 800 грн в обидва боки з урахуванням усіх податків та перевезення однієї одиниці багажу вагою до 23 кг. Продаж квитків ведеться як через сайт МАУ, так і агентства з продажу авіаперевезень.


Торонто стало шостим далекомагістральним напрямком МАУ. Раніше авіакомпанія відкрила польоти з Києва в Делі, Бангкок, Пекін, Коломбо і Нью-Йорк.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка