Авторизация

Новий туристичний чертеж починає боту у Тернополі

У файному місті презентувати проект «Вихідні у Тернополі». Організатори планують популяризувати обласний центр в Україні, а також ознайомити тернополян та гостей міста із невідомими сторінками історії Тернополя та області.



Новий туристичний чертеж починає боту у Тернополі

Наша головна мета розвивати туризм в файному місті, бо Тернопіль є надзвичайно цікавим, багатим на історичні пам'ятки та фантастичні природні місця. Проект «Вихідні у Тернополі» заключається в тому, що ми будемо влаштовувати кожних вихідних, починаючи з наступного тижня, цікаві екскурсії по Тернополю та області. На жаль, після Другої світової війни у нас відбувся розрив поколінь і ми втратили чимало культурних пам’яток, легенд та історій нашого міста. І якраз на цих екскурсіях ми хочемо розказувати ще незабуті легенди, бо ми справді хочемо, щоб наше місто знали не тільки по Україні, але по всьому світу, як файне місто. Власне наше гасло: «Міст багато – файне одне». Бо в нас є не тільки став чи Катедра, а й багато історичних і цікавих об’єктів, – розповів директор туристично-інформаційного центру міста Тернополя Тарас Ковальчук.

Кожної суботи будуть організовуватись автобусні екскурсії по регіону, а у неділю тернополяни та гості міста мають можливість дізнатись цікаві історії Тернополя.




Цей проект є повноцінним туристичним продуктом, а наш регіон потребує таких. Бо попит на нашу область є, нею цікавляться. Цим проектом ми хочемо розвивати Тернопілля, формувати туристичний потік і починати заробляти на туризмі. За цей рік у нас збільшилась кількість туристі вдвічі, – каже начальник управління туризму облдержадміністрації Назар Яворський.

Організатори запевняють, програма екскурсій розроблена таким чином, що повинна викликати інтерес туристів до нашого міста. Тематика екскурсій різна – містична, літературна, гастрономічна (солодка, кисла, винна, пивна).


Ми хочемо, щоб наші жителі пишались Тернополем, а для цього насамперед потрібно його знати, тому ми хочемо, щоб і тернополяни відвідували ці екскурсії. Ми прагнемо, щоб до нас приходили свої, щоб піднялися з дивана чи кинули свою сапку і хоч раз в місяць прийшли і взнали щось нове, а це нове передали своїм знайомим і разом ставали патріотами свого міста. Бо воно у нас справді файне місто, а ми працюємо, щоб робити його ще кращим, – розповіла провідний екскурсовод проекту Оксана Ленчук.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка