Авторизация

Nordica почне літати з аеропорту «Київ» в Таллінн


Nordica почне літати з аеропорту «Київ» в Таллінн
26 квітня 2018 року естонська авіакомпанія Nordica відкриває польоти в столицю Естонії – Таллінн з Міжнародного аеропорту Київ (Жуляни). В даний час Nordica виконує щоденні польоти між Таллінном і аеропортом Бориспіль, а з 26 квітня тричі на тиждень будуть відбуватися польоти і в столичний аеропорт.

За оцінкою Nordica, обсяги пасажиропотоків між Україною та країнами-членами Європейського Союзу збільшуються. Причиною тому є укладена угода про безвізовізовий режим з ЕС та позитивні зрушення в українській економіці. Естонська авіакомпанія прагне забезпечити своїм українським клієнтам зручний час польотів до Таллінна і далі – в країни Скандинавії та Центральної Європи, а також в Росію.


Директор з комерційного розвитку Nordica Свен Кукемельк зазначив, що польоти в аеропорт Київ послужать відмінним доповненням до існуючого розкладу рейсів авіакомпанії в аеропорт Бориспіль. «Наша мета полягає в розширенні свободи вибору для українських пасажирів, адже ми пропонуємо не тільки прямі рейси з Києва до Таллінна, а й швидкі стикувальні рейси в Стокгольм, Гетеборг, Осло, Тронхейм, Амстердам, Брюссель, Санкт-Петербург і Москву. При складанні розкладу ми намагаємося допомогти своїм клієнтам якомога ефективніше розпоряджатися часом поїздки в ту чи іншу закордонну державу. У ряді пунктів призначення, пасажири, що вибрали Nordica, можуть заощаджувати значні суми за рахунок проведення меншої кількості ночей в готелях під час очикування наступного рейсу», – пояснив Свен Кукемельк.


«Нашим пасажирам буде цікаво відкриття нового напрямку в Північній Європі, крім того, Таллінн – це великий пасажирський і вантажний морський порт – всього 80 кілометрів і ви вже в Гельсінкі», – прокоментував Олексій Яковець, генеральний директор компанії «Майстер-авіа».


Таллінн є не тільки привабливим містом для відпочинку. З естонської столиці також можна легко відправитися в Гельсінкі і Стокгольм на розкішному круїзному лайнері.


Nordica буде здійснювати рейси через столичний аеропорт «Київ» тричі на тиждень: по понеділках, середах і п'ятницях з Києва в Таллінн з вильотом о 6.05 і по вівторках, четвергах і неділях з Таллінна до Києва о 22.40.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?