Авторизация

Швидке отримання мікрокредиту

 Передбачити все наперед просто нереально. Бувають такі ситуації, коли терміново потрібна певна сума грошей, а ви не маєте ніякими засобами. Звичайно, можна взяти грошей у борг у родичів і знайомих, але, по-перше, у всіх проблеми і турботи, і бюджет може бути розписаний наперед і у ваших близьких просто також може не виявитися потрібної суми. А, по-друге, грошові відносини можуть дуже сильно нашкодити дружбі. Ще можна оформити кредит в банку, але це не завжди зручно, великі фінансові організації неохоче дають невеликі суми грошей, їм куди вигідніше дати більшу суму, щоб отримати більше відсотків з користування кредитом. І ще банк може для оформлення запросити занадто багато документів, і тоді ця процедура затягнеться на кілька днів. Коли потрібна невелика  сума чи потрібно гроші на замовлення швидко і на короткий термін, найкраще звернутися в мікрофінансову організацію для оформлення позики.

Плюси мікропозик

1. Швидке отримання готівки. Для оформлення потрібно всього кілька хвилин. Але це актуально, якщо потрібна невелика сума, в межах п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Для більшої суми процес оформлення може зайняти трохи більше часу.


2. Буде потрібно мінімум документів. Для оформлення кредиту мікрофінансових організація вимагатиме всього 2 документа, це паспорт і другий документ, що підтверджує особу, наприклад, водійське посвідчення. Це безсумнівний плюс на користь мікропозик. Кредитор, в цьому випадку, націлений на швидку видачу засобів і отримання прибутку у вигляді відсотків по кредиту, йому не важливо який у вас дохід, де ви працюєте, чи є у вас щось у власності.

Оформлення мікропозик.

Існує кілька способів отримання кредиту в мікрофінансової організації. Перший, це офлайн режим. Ви приходите в офіс такої організації, заповнюєте анкету, або відповідаєте на питання співробітника, надаєте потрібні документи і вже через 10-15 хвилин підписуєте договір, і отримуєте на руки суму, яка вам потрібна.


Другий спосіб, це оформлення через інтернет. Для цього взагалі не треба нікуди виходити, досить мати доступ в інтернет - оформляєте заявку на сайті, чекаєте кілька хвилин для схвалення. І ось на вашу банківську картку зараховані кошти, а вам пропонують роздрукувати договір з реквізитами для оплати по кредиту. Якщо у вас немає банківської карти, то гроші можна отримати доставкою кур'єром або замовити поштовий переказ.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка