Авторизация

Огляд програми УСО (Універсальна Система Обліку)

 Саме так, Вам не здалось! Наша програма здатна навіть сама зателефонувати потрібним клієнтам та представившись від імені Вашої організації, повідомити будь-яку важливу інформацію.

Також Ви матимете можливість надсилати як масові повідомлення, так і сповіщення окремим клієнтам.

А зараз повернемося до налаштувань. У папці "товар" Ви зможете вказати номенклатуру свого товару. До того ж, наша програма дає можливість розпочати роботу у програмі максимально швидко, не витрачаючи багато часу на налаштування. Можливість "імпорту поточних залишків" забезпечує швидкий старт.

Наприклад, Ви маєте звичайний файл у форматі Excel. Такий файл Ви зможете імпортувати у нашу "Універсальну Систему Обліку". Тисячі найменувань товарів додадуться до програми за лічені секунди.

Також, для наочності, щоб співробітники не заплуталися, для кожного товару можна завантажити зображення.

Офіційний сайт програми: http://ususoft.com.ua/uk/index.php

Надходження товару

Майте на увазі, що наша програма забезпечує для Вас максимальну продуктивність! Тому імпорт даних з файлу можна використовувати не лише під час завантаження початкових залишків, але й у результаті, під час кожного нового надходження товару.

Усі надходження товару знаходяться у модулі "Товар". Зверху ми бачимо накладну, внизу - перелік товару, який ми отримали за вказаною накладною.

Якщо Ви працюватимете зі штрих-кодами, то тут можна відразу роздрукувати етикетки на той товар, де штрих-код відсутній. До того ж, етикетки можна передрукувати як за окремим найменуванням, так і відразу на всю партію товару, що надійшов.

Наша програма дуже добре вміє заощаджувати Ваші кошти, тому вона надає можливість не клеїти етикетки на дешевий товар, Ви можете роздрукувати штрих-коди дешевого товару у вигляді пам'ятки, з якої продавець сканером зчитуватиме штрих-код під час виконання продажу.

Ось ми і переглянули, як оприбутковується товар в однойменному модулі. Тут також додаються накладні на переміщення товару між складами та магазинами. Кількість складів необмежена.

Продаж товару

Зараз давайте перейдемо до основного процесу – а саме до продажу товару. Для цього входимо у модуль "Продажі". Зверніть увагу, що спочатку у Вас з'являтиметься "пошук". Саме пошук допоможе Вам швидко та без будь-яких зусиль знайти будь-який здійснений продаж за: датою реалізації, вказаним клієнтом, магазином або продавцем. Якщо не зазначати критерії пошуку, то відображатимуться усі наявні продажі.

Зараз, у нашій демонстраційній версії продажів іще не має. Щоб здійснити новий продаж, давайте зайдемо у спеціальну дію. Відчиниться вікно продавця. Або, як його іще називають, автоматизоване робоче місце продавця. Воно дуже зручне та наочне. Усі блоки підписані.

Перший блок дозволяє оформити продаж на конкретного клієнта, якого можна знайти за: номером клубної картки, ім'ям або навіть телефоном. Кожен клієнт прив'язаний до визначеного прайс-листа, наприклад, оптові та постійні клієнти можуть купувати товар зі знижкою.

У другому блоці зазначаються параметри продажу, який можна оформити на потрібну юридичну особу (якщо у Вас таких кілька), вказати дату реалізації та обрати ім'я продавця-консультанта.

Третій блок - основний, саме тут зчитується товар за допомогою сканера штрих-коду. Якщо Ви відобразите спеціальну висувну панель, продавець відразу бачитиме зображення товару, що реалізовується.

У випадку, коли штрих-коди не використовуються, потрібний товар можна знайти за найменуванням або просто обрати з каталогу. Це зручно для організацій, які мають невеликий асортимент товару.

Ось ми і дістались останнього блоку який носить назву "оплата". Тут просто вказується сума від клієнта, до того ж програма розраховує суму решти та дозволяє вказати спосіб оплати: готівкою чи банківською карткою.

Зверху обирається опція "чи потрібно друкувати чек":

  • можна здійснити продаж без чеку,
  • роздрукувати звичайний товарний чек на принтері чеків без фіскалізації,
  • а також, у випадку використання фіскального реєстратора, можна роздрукувати чек на ньому.

Зверніть увагу, що тільки наша програма підтримує "відкладені продажі". Це дуже зручно, якщо хтось з клієнтів, вже перебуваючи на касі, пригадав, що йому потрібно іще щось придбати. Доки він піде за потрібним товаром, касир може спокійно відпускати інших клієнтів, не витрачаючи свій час та час інших покупців на нікому не потрібне очікування!

За необхідності, за кожним сформованим продажем можна роздрукувати "накладну". А ось приклад "чека".

Також друкується і "чек повернення". Для оформлення повернення достатньо зчитати сканером штрих-код, розташований в низу.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка