Авторизация

Куди вкласти 1000 доларів?

 Відкриваємо банківський вклад. Такий спосіб, куди вкласти тисячу доларів ідеально підходить для громадян, які не люблять ризикувати і не женуться за великим прибутком. Їм набагато простіше і зручніше покласти гроші на рахунок і чекати, коли нараховується відсоток перетворитися в більш менш вагому суму.

Великого прибутку від такої тактики чекати не варто. Причина цього - невисока процентна ставка. На сьогодні, найдорожчі вклади становлять до 15% річних. Тут важливо враховувати, що терміни вкладу точно прописуються, тобто зняти гроші раніше або пізніше встановленого терміну без втрати прибутку неможливо. Крім банків популярні і приватні фінансові компанії. Тут процентна ставка по внесках вище, але і значно збільшені ризики. Віддавши свої кошти в організацію, можна легко їх втратити, через те, що найчастіше великий куш обіцяють шахраї, які просто зникнуть з вашими засобами.

При необхідності вільним володінням грошей можна використовувати експрес-вклади. З ними можна легко поповнювати депозит і знімати гроші в будь-який час. Але, явний мінус даного способу збереження заощаджень - мінімальна процентна ставка 0,1. Деякі намагаються використовувати валютні вклади. Але, за фактом великого прибутку від цього методу отримувати не доводиться. Виною тому інфляція і явно низький відсоток на такий депозит в банку. Експерти стверджують, що для отримання найбільшої вигоди слід відкривати вклади в декількох валютах.

Займаємо власні кошти під відсотки громадянам. Цей варіант можна назвати протилежністю вкладу. Адже тут банком є ??ви самі. Наприклад, ви дали в позику 1000 на певний термін. За один рік можна отримати прибуток до 2000, а може і вище, дивлячись яку процентну ставку ви встановите.

Звичайно, і цей план не виключає підводних каменів. До питання слід грамотно підійти, оформляти позику правильно з юридичної точки зору. Обов'язково вимагати розписку і встановлювати терміни виплати. На жаль, не всі люди прагнуть швидко розплатитися зі своїми боргами, в деяких випадках доведеться неабияк попітніти, щоб повернути свої кровні.

Звичайно, тисяча для цього способу сума дуже маленька. Але, і не скрізь нерухомість коштує купу грошей. Наприклад, в різних районах на ці гроші можна придбати невелику ділянку. Мінуси - земля дорожчає в районах, які розвиваються. Якщо пригадати з місцем покупки, то ви можете просто не продати надалі своє придбання. Так виходить, що ви не вкладете вигідно гроші, а просто втратите їх.

Вкладаємо кошти в золото. Люди, які віддають перевагу стабільність напевно оцінять цей варіант позитивно. Внесок в золото вважається стабільним інструментом фінансового благополуччя. Експерти відзначають, що вигода від такого способу цілком значна.

Детальніще про те, куди вкласти гроші читайте на сайті http://xn----dtbjmwegiok9b3mho.xn--j1amh/

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка